hamrevann

BEKK

Blått og grønt er en av de vakreste fargekombinasjoner som finnes. Beroligende og harmonisk. I denne basisboligen tok vi utgangspunkt i sildrende bekker som snor seg rundt boligene med klart og rent vann. Noen vegger er malt i en sval blåfarge som spiller på lag med de grønne tretoppene på utsiden- En palett for både store og små som ønsker seg en ren og litt leken palett.  

Gulv leveres i Eco Wood sitt solide 1-stavs Lys Eik parkett med matt lakkert overflate. Et varig og derav bærekraftig, kvalitetsgulv.  Det effektive kjøkkenet i eikefiner utgjør en glidende overgang til spisestue og stue. 

Om du ønsker å velge et kjøkken i mokka, glatt hvitt eller grått står du fritt til det innen standardsortimentet. Benkeplaten leveres i lys laminat, Granitt Bianco, som lager et fint spill mellom treverket og øvrige farger. 

SOVEROM OG BAD

Soverommet skal være en sval sone med en rolig mokkafarge som på stille vis komplimenterer det blå spillet i allrommet. Fyll rommet med elementer i nordisk tre som spiller på lag med gulvet. Alle bad leveres i grå (lyse eller mørke) fliser på gulv (200*200*) og hvite fliser på vegg (400*200). På innredningen er det lagt opp til eikefiner for å skape varme til de kalde høstdagene du så gjerne ville forblitt under dyna. 

Se for øvrig inspirasjonssiden for flere ideer om farge- og materialvalg utover standard leveranse.