hamrevann
Logo


BO GRØNT,
FRODIG OG BYNÆRT

En sjelden kvalitet er å være omringet av det grønne, frodige og naturskjønne, samtidig som byen er like ved. Det er nettopp dette som gjør Hamrevann så unikt.Tun 2 kommer for salg!

Nå åpner vi interesselistene for det kommende Tun 2!

Boligene er utformet med fleksible og moderne planløsninger. Omtrent ingen plass går bort til areal som ikke kan brukes til noe. En bolig på 100 kvm på Hamrevann vil derfor ha de samme kvalitetene som en bolig på 120 kvm de fleste andre steder. Ingen lange korridorer og ingen bortkastede hjørnearealer. Fasadene er åpne og transparente slik at naturen og dagslyset inviteres inn i boligen.

Pris

3 950 000 kr  - 5 350 000 kr

BRA m²

74.8 - 104.4

Antall soverom

2 - 4


NATURBASERT BOLIGUTVIKLING

På Hamrevann er det ikke naturen som skal vike plass for tomtene; koller, vann, vegetasjon og områdets naturlige topografi skal bevares mest mulig intakt.AKTIVITETER I NÆROMRÅDET

En av de viktigste opplevelsene på Hamrevann er livet utendørs, i skog og mark rundt det vakre Hamrevannet.

Turstier, badestrender, sykkelstier, grillplasser.


Brygge

Badestrand

Stisykling

Grill

Akebakke

LES SISTE NYTT

Logo


UTFORSK TUNET

Vestvendte boliger som ligger i rolige omgivelser, der de nærliggende skogsområdene legger til rette for et aktivt og sunt liv. Kun en liten sykkeltur unna finner du sørlandsparken med tusenvis av arbeidsplasser, varer og tjenester. 


MOBILITETSTJENESTER

Hamrevann er et framtidsrettet boligprosjekt med fokus på bærekraft. Bra for folkene som skal bo der, og bra for miljøet. Derfor vil du fra innflytting få tilgang til moderne mobilitetstjenester, inkludert en bildelingstjeneste, som vil redusere behovet for egen bil og parkering.


Bildelingstjeneste

Ikke tenk på service eller bytting av dekk

Riktig valg for fremtiden

Prosjektmegler nybygg

FREDERIK H. JACOBSEN

Tel: 402 42 949
Mail: f.jacobsen@dnbeiendom.no

Har du spørsmål om prosjektet, det være seg om nærområdet, de enkelte bolig- typene eller noe annet du lurer på, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt!


KONTAKT MEGLER OM PROSJEKTET


Har du spørsmål eller kommentar? Skriv her