hamrevann

KNAUS

Rolig, roligere, roligst. Naturlige farger som innbyr til bruk av en miks av både mørkt og lyst tre. Til å dra naturen inn med store planter, hint av mose og naturens glød. Som en liten knaus som har bevart varmen selv etter av solen har gått ned. 

En sober stil for den som ønsker et uttrykk for en lettere klassisk, men litt leken stil. En grunnpalett som tillater å gå i mange retninger. 

Gulv leveres i Eco Wood sitt solide 1-stavs Lys Eik parkett med matt lakkert overflate. Et varig og derav bærekraftig, kvalitetsgulv.  Det effektive kjøkkenet i eikefiner utgjør en glidende overgang til spisestue og stue. Om du ønsker å velge et kjøkken i mokka, glatt hvitt eller grått står du fritt til det innen standardsortimentet. Benkeplaten leveres i lys laminat, Granitt Bianco, som lager et fint spill mellom treverket og øvrige farger.

SOVEROM OG BAD

Soverommet i grønt blir en oase i den ellers rolige paletten.  En grønnfarge som formelig inviterer til å bruke lag på lag av materialer i mange toner grønt. Som en klaring i skogen hvor man kan legge seg ned på mosen og hvile. Alle bad leveres i grå (lyse eller mørke) fliser på gulv (200*200*) og hvite fliser på vegg (400*200). På innredningen er det lagt opp til innredning i mokka, eikefiner, hvitt eller grått. I denne stilen anbefaler vi deg å gå for eikefiner eller mokka for et helhetlig og gjennomgående uttrykk. 

Se for øvrig inspirasjonssiden for flere ideer om farge- og materialvalg utover standard leveranse.