hamrevann

REDE

Rolig, men samtidig vibrant. Et rede er varm og trygt, og selve kjernen er nytt liv. Vi har valgt en gulfarge som kan minne om dette. Solens kraft og som et hint til det mer eksotiske i livet vårt. Reiser. 
De gule veggene i visse soner vil innby til en mer eklektisk stil med plass til gode minner fra livet før Hamrevann. Veggene som blir selve historiefortelleren i huset ditt. 

Gulv leveres i Eco Wood sitt solide 1-stavs Lys Eik parkett med matt lakkert overflate. Et varig og derav bærekraftig, kvalitetsgulv.  Det effektive kjøkkenet i eikefiner eller mokka utgjør en glidende overgang til spisestue og stue. (Om du ønsker å velge et kjøkken i glatt hvitt eller grått står du fritt til det innen standardsortimentet) Benkeplaten leveres i lys laminat, Granitt Bianco, som lager et fint spill mellom treverket og øvrige farger.

SOVEROM OG BAD

Fra den energiskapende gulfargen skal du tre inn i soverommet som pakker deg inn i en redeliknende tilværelse. Spill gjerne på elementer av terracottafarger i øvrige elementer i rommet for å skape varme og en spennende medspiller til det gule i stuen. 

Alle bad leveres i grå (lyse eller mørke) fliser på gulv (200*200*) og hvite fliser på vegg (400*200). På innredningen er det lagt opp til innredning i mokka, eikefiner, hvitt eller grått. I denne stilen anbefaler vi deg å gå for eikefiner eller mokka for et helhetlig og gjennomgående uttrykk. 

Se for øvrig inspirasjonssiden for flere ideer om farge- og materialvalg utover standard leveranse.