hamrevann

INSPIRASJON

Gjennom prosessen med å skape 3 basisstiler lot interiørarkitektene i Alma Eik seg inspirere til en rekke forskjellige løsninger og overflater.

På denne siden kan du oppleve hva som skjer om du velger flere farger eller legger til en og annen ekstra overflate i hjemmet ditt.

Alle overflater du ser er konkrete produkter som er satt sammen på materialbordet. Tekstur og taktil opplevelse er i mange sammenhenger like viktig som hvordan det ser ut- noe som kommer godt til syne om man opplever alle farger og materialer på ekte.

Vi vet at utover å like nærheten til naturen er alle beboere på Hamrevann unike så derfor har vi samlet inspirasjon som kan sette i gang kreativiteten hos deg. Nyt!

EGENTID = HVERDAGSLUKSUS

Soverom og bad er de mest private deler av en bolig, og stedet hvor man på naturlig vis får vie tiden til seg selv. Rommene det er lettest å få egentid bør derfor også ha en materialitet som nærmest pakker deg inn i en deilig svøpe. Mal taket i soverommet lyseblått og drøm deg bort til lyse sommerdager når du sniker til deg litt tid fra hverdagens kaos.

Eller hvorfor ikke male badet i en farge som øker kroppstemperaturen på kalde høstmorgener for å skape litt ferie hver dag?

Moodboards By Alma Eik

MOODBOARD KNAUS

MOODBOARD REDE

MOODBOARD EGENTID