hamrevann
Logo

Hamrevann 

GULLVINGEVEIEN

En sjelden kvalitet er å være omringet av det grønne, frodige og naturskjønne, samtidig som byen er like ved. Det er nettopp dette som gjør Hamrevann så unikt. 

Pris

3 990 000kr - 7 290 000 kr

Kvm

74.4 - 178.6

Soverom

1 - 5

Innflytting

3. og 4. kvartal 2022

NATURBASERT BOLIGUTVIKLING

På Hamrevann er det ikke naturen som skal vike plass for tomtene; koller, vann, vegetasjon og områdets naturlige topografi skal bevares mest mulig intakt også inne i tunet. Hvert hjem får minst én side som vender mot grønne områder eller skogen, og boligene bygges rundt felles sosiale tun som legger grunnlag for samhold og samhandling mellom beboerne. Ute på tunet blir det etablert et felles orangerie til fri bruk, som er et frittliggende felles oppholdsrom med vedfyrt pizzaovn. Tunet har også hyggelige sitteplasser og muligheter for lek.
På Hamrevann settes bilene igjen utenfor tunene, slik at det er trygt å slippe ut barna.

Vestvendte boliger ligger i rolige omgivelser, der de nærliggende skogsområdene legger til rette for et aktivt og sunt liv. Kun en liten sykkeltur unna finner du Sørlandsparken med tusenvis av arbeidsplasser, varer og tjenester. Kristiansand sentrum ligger 10 km unna, og er lett å komme til med både kollektivtransport og bil.

Enhetene er organisert i grupper rundt felles uteområder (tun) med sosiale møteplasser og felles aktivitetssoner. Alle boenhetene har også tilgang til private oppholdsarealer utendørs.

KONTAKT MEGLER OM PROSJEKTET


Har du spørsmål eller kommentar? Skriv her